Предлоги английского языка тест + видео обзор

Тест по английскому на предлоги

Тесты по английскому языку с ответами, помогут вам при подготовке к важным экзаменам, зачетам или контрольным работам. Этот материал, могут использовать как студенты учебных заведений, так и школьники. Тесты по английскому с ответами, отличное методическое пособие для преподавателей. Не нужно больше часами проверять стопки тетрадей, с помощью тестов, вы легко сможете контролировать работы своих подопечных.

Грамматические тесты и лексические задания, созданы по всем современным правилам, с учетом всех изменений. С помощью тестов, вы быстро сможете узнать все свои преимущества и недочеты при изучении языка.

Тест по английскому на предлоги онлайн

Tom is proud … his progress in Maths.

You should listen … your parents’ advise.

This monument is famous … its long history.

Don’t be angry … her. She really didn’t want to hurt you.

We have been waiting … a bus for twenty minutes already.

They looked so funny, that everybody laughed … them.

He turned off the light, locked the door and went …

You should take bus 12 and get … at the fifth stop.

They continue avoiding each other. They can’t get … their conflict.

Don’t give … playing the guitar. You are really good at it.

She has been looking … her purse for half an hour but still can’t find it.

Put … that red dress of yours. You look wonderful in it.

She was happy to take … her shoes at last. Her feet were sore of wearing high heels all day.

They kept … laughing even when the film was over.

Mr. Stone kissed his wife, took his bag and set … for London.

The train arrives … the station at 6.30 p.m.

She was always good … Biology. No wonder she decided to become a doctor.

He used to hang … on the beach after the lessons when he was a boy.

The Stones usually eat … once or twice a week.

Чтобы продолжить тест, выберите один из вариантов ответа.

Вы ответили правильно на
18 вопросов из 20

Предлоги английского языка тест

Упс. Два балла((( Скорее начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English. С ним Вы гарантированно получите результат.

“Удовлетоворительно”. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English по уникальной методике Олега Лиманского. Результат не заставит себя ждать!

“Хорошо” Поздравляем! Вы не плохо владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim-English по уникальной методике Олега Лиманского. С ним Вы гарантированно улучшите свои знания.

Поздравляем! Это отличный результат. Вы прекрасно владеете английским языком в рамках выбранного уровня. У Вас появилась отличная возможность поднять свой уровень с онлайн самоучителем Lim-English. Вы получите ежедневную практику.

Источник

Тесты на тему «Предлоги» по английскому языку

Предлоги

1.Выберите правильный ответ предлога :
There was crying baby … board.
A)on B)in C)for D)over E)at

2. Выберите правильный вариант предлога :
She has been waiting … the bus for two hours.
A)up B)for C)on D)in E)at

5. Найдите антоним к предлогу :
«In»
A)with B)between C)out D)off E)under

6. Выберите правильный вариант предлога ;
I don t like to book … my little brother, he is very naughty
A)up B)for C)after D)at E)into

7.Выберите правильный вариант предлога :
The lesson starts … five minutes. Hurry …
A)for/in B)on/up C)at/on D)in/up E)after/for

8. Выберите правильный вариант предлога :
FBI stands … a Federal Bureau of Investigation”
A)in B)for C)out D)after E)up

9. Выберите правильный вариант предлога :
If you miss the lessons, you will get … trouble.
A)over B)from C)onto D)into E)at

13. Вставьте необходимый предлог в предложении :
You may buy toys … the children s department.
A)in B)to C)into D)for E)of

14.Выберите правильный вариант предлога :
Let s go to the cinema … Sunday
A)on B)at C)in D)under E)with

15. Вставьте необходимый предлог :
The singer was … an awful voice.
A)at B)in C)on D)for E)of

18. Выберите правильный вариант предлога :
Yesterday I came … children sleeping under the bridge. And I was shocked.
A)up B)at C)across D)from E)against

19.Вставьте необходимый предлог в предложении :
Don t interrupt, please. Listen … me.
A)at B)to C)in D)off E)for

20. Выберите правильный вариант предлога :
I don t want to depend too much … my parents.
A)by B)with C)for D)at E)on

21. Выберите правильный вариант предлога :
He usually gets to his school … bus
A)to B)at C)by D)from E)with

22. Выберите правильный вариант предлога :
Before you leave, don t forget to turn … the light.
A)with B)on C)off D)over E)under

24. Выберите правильный вариант предлога :
This is nice dress … you to wear.
A)on B)for C)of D)in E)up

25. Выберите правильный вариант предлога :
The teacher spoke … my mother after classes.
A)at B)to C)on D)for E)between

26. Выберите правильный вариант предлога :
We came here … foot.
A)from B)with C)by D)on E)at

27. Выберите правильный вариант предлога :
She s never satisfied … what she s got.
A)with B)about C)on D)at E)for

28. Выберите правильный вариант предлога :
My daughter wants to work … school.
A)at B)for C)on D)under E)into

29. Выберите правильный вариант предлога :
You look taller if you stand … straight.
A)down B)up C)of D)under E)with

30) Выберите правильный вариант предлога :
My mother is the person I can rely …
A)about B)at C)in D)on E)for

Ответы на тесты по теме «Предлоги»
1 D 2 B 3 B 4 C 5 C 6 C 7 D 8 B 9 D 10 E
11 E 12 D 13 A 14 A 15 B 16 D 17 B 18 C 19 B 20 E
21 C 22 C 23 C 24 B 25 B 26 D 27 A 28 A 29 B 30 D

Предлоги английского языка тест

Предлоги английского языка тест

Предлоги английского языка тест

Предлоги английского языка тест

Предлоги английского языка тест

Предлоги английского языка тест

Номер материала: ДВ-101878

Не нашли то что искали?

Вам будут интересны эти курсы:

Оставьте свой комментарий

Подарочные сертификаты

Ответственность за разрешение любых спорных моментов, касающихся самих материалов и их содержания, берут на себя пользователи, разместившие материал на сайте. Однако администрация сайта готова оказать всяческую поддержку в решении любых вопросов, связанных с работой и содержанием сайта. Если Вы заметили, что на данном сайте незаконно используются материалы, сообщите об этом администрации сайта через форму обратной связи.

Все материалы, размещенные на сайте, созданы авторами сайта либо размещены пользователями сайта и представлены на сайте исключительно для ознакомления. Авторские права на материалы принадлежат их законным авторам. Частичное или полное копирование материалов сайта без письменного разрешения администрации сайта запрещено! Мнение администрации может не совпадать с точкой зрения авторов.

Источник

Предлоги в английском языке.
тест (11 класс) по теме

Предлоги английского языка тест

Материал для проверки знаний учащихся по теме «Преллоги английского языка»

Скачать:

Предварительный просмотр:

1. My wife works…the factory. a) on b) at c) during

2. I live….Boston. a)at b) over c) in

3. Come…the house and have some coffee. a) on b) into c) through

4. Where are you…? a) from b) in c) during

5. Let’s go…Moscow tomorrow. a) on b) in c) to

6. He is here…his wife. a) along b) at c) with

7. The books are…the table. a) without b)on c) through

8. Take this man… a) to b) away c) behind

9. Here is some water…you. a) above b) within c) for

10 Can you speak…it? a) into b) by c) about

11. My house is…the Central Park. a) under b)behind c) on

12 …the way! Where is George? a) At b)By c) In

13. The City Hall is…there. a)on b) about c) there

14. I work from six a.m…four p.m. a) in b) at c) till

15. When do you get…? a) during b) up c) with

16. How long do I go…this street? a) in b) along c) without

17. Where do I get…the bus? a) up b) off c)along

18 We have dinner…a quarter to eight. a) in b) on c) at

19. We drink tea…milk. a) behind b) up c) with

20. The bus takes me…the station. a) to b) during c) by

1. Let’s go to Moscow…Saturday. a) on b)in c) at

2. Take this book…the table. a) behind b) at c) from

3. Come…office and answer the phone. a) into b) from c) up

4. Take the passport…the table. a) in b) out of c) during

5. I am sitting…the table now. a) over b) beyond c) at

6. I came…Australia. a) at b) from c) on

7. The pencils are in the box. Take them…there. a) on b) into c) out of

8. The pencil is…the desk. a) during b) without c)on

9. The box is…table. a) under b) with c) from

10. The bank is…the street. a) from b)at c) across

11. There is a lamp…the table. a) in b) across c) above

12. There is a new car…those two old ones. a) among b) above c) between

13.There is a telephone…of him. a) up b) in front c) out of

14. My house is…the post-office. a) behind b) into c) from

15. We are sitting…the table and drinking tea. a) in b) on c) around

1. The film started…eight o’clock on Thursday. a) in b) at c) across

2. Do you live…the centre…the city? a) on b) up c) in

3. He told us…his life…Australia. a) about b) near c) between

4. The doctor told her to stay…bed. a) in b) on c) within

5. I think I left my pen…the table. a) on b) through c) down

6. Did you leave the Browns…noon? No, I stayed with them…five o’clock p.m.

a) at – till b) in – from c) on-to

7. Whom will you invite…your birthday party? a) during b) to c) on

8. Can you take your brother…school? a) in b) beyond c) from

9. She got up…6.45 in the morning, had breakfast and left home…work at 8.15.

a) at – to b) at – for c) without – with

10. I could do…cup of coffee. a) about b)across c) with

11. In the morning he usually buys a newspaper and looks…it on his way to the office.

a) through b) up c) in

12. There are millions…people…African countries who have no jobs.

a) of –in b) at – on c) without – across

13. The house where we lived was…the river. a) for b) near c) from

14. I would have roast beef…potatoes, please. a) by b) to c) with

15. There was not much…the menu. a) on b) to c) in

1. He was proud…being chosen. a) at b) of c) in

2. Are you jealous…that guy? a) of b) from c)to

3. Don’t say you are familiar…the subject. a) at b)on c) with

4. Don’t be too sure…yourself, please. a) to b) for c) of

5. Are you really fond…music? a) of b) in c) with

6. He was happy…receiving the award. a) at b) about c) in

7. Don’t be afraid …dogs – they are afraid…you. a) of—of b) at—in c) from—to

8. Jake was married…Jane’s. a) on b) in c) to

9. Sorry…interrupting you. a) with b)for c) at

10. Are you aware…the fact that the company you work…went broke?

a) of –for b) in—to c) with—by

a) Beside b) Besides

a) Instead b) Instead of

4. …the increase in air fares, most people still prefer to travel by plane.

a) Despite of b) Despite

5. We couldn’t get out of the car…the door struck. a) because b) because of

6. We asked John to speak about his experiences…the Antarctic. a) of b) in

7. According to the time-table the classes are to start…Monday. a) on b) at

8. We have decided to do one exercise a day…now on till the end of the term.

9. One…the first to come to the office was Jack. a) in b) of

10. There was a famous writer and several movie stars…the people whom I met at the party at Bridgestone. a) among b) between

1. Jake looked…the window and noticed a thief climbing up the wall.

2. Mary eventually grew…a pretty young woman. a) on b) into

3. You can’t go out…your umbrella, it is raining heavily. a) in b) without

4. They did a lot of harm…the farmers. a) from b) to

5. Miss Johrdan will look…the children while we are away. a) after b) across

6. The spacecraft is flying… the Universe. a) across b) with

7. All of us paid attention… this interesting fact. a) to b) in

8. I think the main reason…the boy’s shyness is his parents’ indifference, they should give more encouragement to him. a) by b) for

9. On the receiving the letter, they decided to set …at once as there was absolutely no time to waste. a) out b) in

10. His wife deserted him,, but he was able to bring…eleven children without anybody’s aid. a) up b) during

1. As the children had never seen any animals in its natural environment, they were excited…what they saw in the Zoo. a) by b) in

2. The party lasted all…the night, and only in the morning it was found out that three of the guests were missing. a) on b) through

3. We all know that water turns…ice at zero degrees Centigrade and evaporates at one hundred above zero. a) up b) into

4. Despite many attempts to introduce a universal language, notably Esperanto and Idiom Neutral, the effort has met…very little success. a) with b) from

5. Though he is an expert in mathematics, he hates to give instructions in it even…his own children. a) to b) from

6. I was on the point of refusing his invitation to spend a weekend in the country, but…he had offered to come and pick me up in his car, I agreed.

7. Moving…the desert, the troops met almost no resistance, and thus managed to occupy the area around the channel quite easily. a) across b) on

8. The worried mother shouted…the boy to climb off the tree immediately, but he stayed where he was for fear of falling down. a) in b) to

9. What are you looking…? a) at b) before

10. Who did you go to the parliament…? a) with b) in

Вставить—along, through, across, past

Вставить—down, up, under, below, over, above

Вставить – among, between

1. Differences in pronunciations—British English and American English are numerous. 2. For her there is not much choice—Paul and Nick. 3. She could see him – people in the crowd. 4. You may divide this money—you both. 5. There is an oak tree – birches and pines near my house.

Источник

Prepositions

The train leaves___five minutes, hurry up.

I’m going to America___April.

He doesn’t work___Sundays or Mondays.

In England the shops shut___5:30.

She never feels very good___the morning.

She is starting work___June 4th.

What do you do___the evenings?

I can’t sleep___night these days.

Where are you going___the summer?

It gets very cold___winter.

Betty doesn’t have a job___the moment.

The telephone and the doorbell rang___the same time.

He flew from Japan. He’s probably___Perth now.

Would you like to go out to dinner___Friday night?

She was tired. She’s___bed now.

Goodbye! I’ll see you___the morning.

Were you___Tom’s party last night?

I’ll see you___two weeks time.

She was born___1961.

The doctor will see you___10:00.

___the age of ten I wanted to be a firefighter.

My wife gave me a wonderful present___my birthday.

The coffee is___the shelf.

My pen is___my pencil case.

He’s gone to work. He’s probably___work now.

___my opinion you should buy the blus shirt.

___second thought, the green shirt is nicer.

I’ll see you___Monday.

I’ll be taking my holiday___Christmas this year.

Buy some bread and milk___your way home.

What will you be doing___New Year’s Eve?

___the end of a course students usually have a party.

The flowers___your garden are very beautiful.

There were many cars___the road today.

Tom and Betty always go out to dinner___their wedding aniversary.

We got up___dawn today.

Are you doing anything___the weekend?

We live___this address.

Tom is still___the hospital with serious injuries.

Sally is___the garden.

She is___the bus stop waiting for a bus.

The headline is___the top of the page.

The boys are playing football___the street.

Did you see my picture ___ the magazine?

She had a toothache so she’s___the dentist office.

I am___home all day on Friday.

Please turn right___the traffic light.

There are many different languages___the world.

I live___an apartment building.

My apartment building is___the corner.

My apartment is___the fifth floor.

My friend lives___27 Strong Street.

He lives___apartment 501.

I live___the top floor.

It’s the fifth door___your left.

That apartment was___the basement.

I used to live___12 Harrison Street.

He left his keys___the door.

I met him___the corner.

The remote control is___the television.

There is a good movie___television tonight.

I need to study___home.

His mother is very ill and is___bed.

He said he’d meet me___8 o’clock.

I’m cold so I am going to put___a sweater.

David is___the dentist’s.

These oranges are cheap because they are___sale.

Cathy lives___her parents___a small house.

We took a taxi___the airport.

I put some clean towels___the bathroom.

Linda rides the bus___school every day.

Steven is talking___his girlfriend___the phone.

I like to watch TV___late___night.

We moved the bookcase___the bedroom___the den.

___the meantime, you can prepare dinner.

Have you decided___a name___the baby yet?

Are you still working___your project?

He reminds me___my brother-in-law.

We are leaving___Paris next Saturday.

She was angry___herself for having made such stupid mistakes.

I’m happy that he came___the conclusion that I was right.

We do have to fight___our freedom of speech.

Excuse me___being late.

‘I insist___my innocence’, he said.

They aren’t interested___biology.

He always mixes passion___hate.

It’ll all depend___his mood.

Don’t wait___me. I still have many things to do here.

The government should care___the homeless children.

Yes. You may write___ink.

You can get there___bus or___foot.

by, by
with, with
by, on

Look! We are flying___the ocean.

John is sitting___his brother.

besides
beside
side

Hold it carefully___your thumb and forefinger.

It doesn’t make any difference___me.

Someone is knocking___the door.

He smiled___me.
to
at
for

This necklace is made___silver.

She was dressed___green___head___foot.

of, from, from
with, from, to
in, from, to

The old man lives___a beautiful farm.

The doctor will be back___one hour.

He fell___a ladder.

Why are you laughing___me?

I like to travel___the summer.

I bought the shirt___US$ 20.00.

Get___the bus here and___at the third stop.

on, in
out, off
on, off

___his way to Japan he stopped over in Los Angeles.

Thanks___all you’ve done for me.

You should spend your money___something worthwhile.

Is there anything___sale at the mall this week? I don’t have much money to spend.

We’re looking at some of the ads offered___that brochure.

Have you found a nice gift___her?

___a rainy day I like to stay at home.

In winter Florida is very popular with northerners who suffer___the cold weather in their states.

John, do you remember Mary? She’s an old friend___school.

Let’s go___a tour of the city.

Who is that man smiling___?

Many animals are___the risk of extinction.

Switzerland is famous___its watches.

You’d better change___a lower gear when driving uphill.

Ours is the best car___the market.

Can I pay for this painting___dollars?

This story is similar___the one she told us.

Find answers___these questions if you can.

I’m not sure___all that the interest rate is affordable.
of
at

The President approves___making the agreement with Brazil.

Источник

ПРЕДЛОГИ МЕСТА: упражнения с ответами

В этом уроке 5 супер-упражнений на предлоги места в английском языке.

Предлоги места употребляются, чтобы сказать, где что-то находится по отношению к другому объекту или предмету. Например:

The book is on the table. — Книга на столе.

The cat is under the table. — Кот под столом.

На этой картинке вы видите основные предлоги места в английском языке:

Предлоги английского языка тест

А теперь изучите остальные предлоги с переводом и примерами предложений в этой таблице:

ПредлогПереводПример
On ListenНаThe toys are on the floor. / Игрушки на полу.
In ListenВMary is in the room. / Мэри в комнате.
Under ListenПодThe dog is under the table. / Собака под столом.
Near ListenРядом, близко, недалекоThe supermarket is near the house. / Супермаркет находится недалеко от дома.
At ListenУ, в, наShe’s standing at the door. / Она стоит у двери.
Next to ListenРядом с, уThere is a sofa next to the window. / Рядом с оконом находится диван.
Between ListenМеждуThe cinema is between the coffee shop and the book store. / Кинотеатр находится между кофейней и книжным магазином.
Behind ListenПозади, за, сзадиI hear steps behind the door. / Я слышу шаги за дверью.
In front of ListenПеред, впередиIn front of the house there is a garden. / Перед домом находится сад.
Above ListenНадThe bird is flying above the house. / Птица летит над домом.
Around ListenВокруг, поThere are many people around. / Вокруг много людей.
Opposite ListenНапротивOur house is opposite the church. / Наш дом расположен напротив церкви.
On the left Listen / to the left ListenСлеваThere’s a table on the left. / Слева находится стол.
On the right Listen / to the right ListenСправаThe market is on the right. / Рынок находится справа.
Across ListenЧерезThe restaurant is across the street. / Ресторан находится через дорогу.
Over ListenНад, через, заDon’t walk over the line. / Не переходите за черту.

Сегодня мы выполним 5 супер-упражнений на отработку предлогов места в английском языке. Все они содержат ответы, и вы немедленно можете проверить правильность их выполнения.

Итак, начнем! Вот эти упражнения, после выполнения которых вы станете профи в употреблении предлогов места:

Источник

Видео

#2 Грамматический тест Английские предлоги

#2 Грамматический тест Английские предлоги

Предлоги в Английском Языке | ТЕСТ ИЗ 6 ПРИКОЛЬНЫХ УПРАЖНЕНИЙ

Предлоги в Английском Языке | ТЕСТ ИЗ 6 ПРИКОЛЬНЫХ УПРАЖНЕНИЙ

После этого лайфхака вы перестанете путаться в предлогах на английском: метод треугольника

После этого лайфхака вы перестанете путаться в предлогах на английском: метод треугольника

ПРЕДЛОГИ в английском языке для начинающих

ПРЕДЛОГИ в английском языке для начинающих

Предлоги в английском языке: предлоги времени, места и движения | EnglishDom

Предлоги в английском языке: предлоги времени, места и движения | EnglishDom

САМОЕ ВАЖНОЕ В АНГЛИЙСКОМ: Предлоги at, in, on, by.

САМОЕ ВАЖНОЕ В АНГЛИЙСКОМ: Предлоги at, in, on, by.

КЛЮЧ К АНГЛИЙСКИМ ПРЕДЛОГАМ. ПРЕДЛОГИ В АНГЛИЙСКОМ ЯЗЫКЕ

КЛЮЧ К АНГЛИЙСКИМ ПРЕДЛОГАМ. ПРЕДЛОГИ В АНГЛИЙСКОМ ЯЗЫКЕ

ВСЕ ПРО 12 Предлогов Места за 11 минут | Английская Грамматика - предлоги в английском языке

ВСЕ ПРО 12 Предлогов Места за 11 минут | Английская Грамматика - предлоги в английском языке

АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК - предлог OF раз и навсегда! СУПЕР ПРАКТИКА

АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК - предлог OF раз и навсегда! СУПЕР ПРАКТИКА

Предлоги времени: at, in, on.

Предлоги времени: at, in, on.
Поделиться или сохранить к себе:
Добавить комментарий

Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных, принимаю Политику конфиденциальности и условия Пользовательского соглашения.